transpro

REVOLUȚIONĂM TRANSPORTUL ÎN ROMÂNIA Economisești mutând orice oriunde mereu în avantaj financiar! Pentru a ne asigura că oferim cea mai bună experiență posibilă, transportatorii vor fi verificați cu atenție și vor trebui să demonstreze seriozitatea și profesionalismul lor înainte de a fi acceptați în aplicația noastră. Ne concentrăm pe crearea unui mediu de încredere pentru toți utilizatorii noștri.
 • data: 2023
 • client: EAGER TO WORK SRL
 • categorie:
 • adresa: C.D. Fortunescu nr.18
 • website: www.transpro.ro

Nume aplicație: Transpro

Descriere: Aplicația Transpro este o soluție modernă și intuitivă pentru transportul de mărfuri, disponibilă atât pentru platforma Android, cât și pentru iOS. Această aplicație inovatoare facilitează căutarea, rezervarea și gestionarea transportului de mărfuri, oferind o experiență convenabilă și eficientă pentru utilizatori.

Caracteristici principale:

 1. Rezervări ușoare și rapide: Utilizatorii pot efectua rezervări rapide și fără efort pentru transportul de mărfuri, specificând detaliile legate de încărcătură, locația de preluare și destinația finală. Aplicația oferă opțiuni multiple de transportatori și vehicule, astfel încât utilizatorii să poată alege cea mai potrivită variantă.
 2. Licităii pentru transport: Un aspect unic al aplicației este funcționalitatea de licitații. Utilizatorii pot posta solicitări de transport și transportatorii înregistrați pot licita pentru a oferi cel mai bun preț și serviciu. Această caracteristică stimulează competitivitatea și ajută utilizatorii să găsească opțiunea de transport optimă pentru nevoile lor.
 3. Localizare în timp real: Prin intermediul tehnologiei de localizare GPS, utilizatorii pot urmări în timp real vehiculele disponibile pentru transportul de mărfuri și pot estima timpul de sosire. Această funcție permite utilizatorilor să monitorizeze încărcătura în timp real și să se asigure că aceasta este în siguranță pe parcursul călătoriei.
 4. Plată și securitate: Aplicația permite utilizatorilor să efectueze plăți direct din aplicație, utilizând metode sigure și ușor de utilizat. Toate plățile sunt protejate prin criptare și utilizatorii pot fi siguri că informațiile lor financiare sunt în siguranță.
 5. Recenzii și evaluări: Utilizatorii pot lăsa recenzii și evaluări pentru transportatorii și serviciile oferite, ceea ce permite unei comunități să se bazeze pe experiențele altora și să aleagă transportatorii cu cea mai bună reputație.
 6. Notificări în timp real: Utilizatorii primesc notificări în timp real despre starea transportului lor de mărfuri, inclusiv confirmarea rezervărilor, sosirea vehiculului și alte actualizări relevante. Aceste notificări mențin utilizatorii informați și asigură o comunicare fluentă între utilizator și transportator