Creare site

Eager to Work este o firma din Craiova, specializata in creare site-uri web – creare site de prezentare, site-uri complexe PHP.
Realizam site-uri pentru orice tip de activitate: site pentru firme de constructii, site-uri pentru firme de contabilitate, creare site anunturi, site agentie imobiliara, site agentie de turism, site-uri medicale, magazin online, etc.

web design - creare site
  • Site responsive
  • Consultanta SEO
  • Design site
  • Intretinere site - administrare / mentenanta
  • Consultanta in achizitionare nume domeniu
  • Promovare online

Creare site Responsive

Suntem specializati in creare site-uri optimizate pentru mobil/smartphone si tableta, creare site tip Responsive. Indiferent de dispozitivul de pe care accesati site-ul (telefon, tableta, laptop, PC), acesta va fi afisat optim.

Serviciile noastre de proiectare site web oferă și opțiunea de design responsive. Cu toate acestea, recomandăm designul responsive, deoarece acceptă utilizatorii de telefonie mobilă, care pot consta din cumpărători care își folosesc tableta sau smartphone-ul pentru a naviga pe web.

Având în vedere că peste 50% din traficul de pe Internet provine de la utilizatorii de telefonie mobilă, este imperativ să oferiți asistență utilizatorilor din mers. Este, de asemenea, cea mai bună practică pentru SEO, deoarece Google urmează acum un index pentru dispozitive mobile, ceea ce înseamnă că accesează cu crawlere și vizualizează site-urile din perspectiva unui utilizator mobil, nu din perspectiva unui utilizator de desktop.

Dacă site-ul dvs. web nu acceptă utilizatorii de telefonie mobilă, Google vede asta și vă modifică clasarea în rezultatele căutării. Acest lucru poate duce la o clasare mai scăzută, împingând site-ul dvs. la pagina a doua a rezultatelor căutării și departe de publicul țintă.

consultanta

Pe baza cuvintelor cheie alese, specifice domeniului de activitate, va sugeram alegerea unui nume.

intretinere site

Asiguram mentenanta site pentru orice tip de website sau magazin online.

promovare site

Realizam optimizare si promovare site, inscriere in directoare, motoare de cautare romanesti si straine.

Sevicii de web design de la experti

Crearea unei prezențe web necesită instrumentele potrivite și o echipă de experți în spatele tău. Obțineți tot ce aveți nevoie pentru a ieși în evidență față de concurență. Echipa noastră va construi un site web cu aspect grozav, adaptat obiectivelor dvs. unice de afaceri. Ne asigurăm că site-ul dvs. personalizat reflectă marca dvs. și vă pregătește pentru succesul online.

Cum functioneaza?

În timpul acestei sesiuni de strategie, vă vom intervieva despre afacerea dvs., vom colecta orice imagini sau fișiere pe care doriți să le furnizați și vom afla mai multe despre cum vă putem ajuta cu serviciile noastre de design de site-uri web.

Înainte de a vă construi site-ul web, vom efectua cercetări de cuvinte cheie, astfel încât motoarele de căutare să știe cum să vă indexeze, să scrie conținut convingător pentru a vă implica publicul și să vă proiecteze noul site web pe baza obiectivelor dvs.

Odată ce site-ul dvs. personalizat este gata, veți primi un apel de la echipa noastră pentru a-l examina cu dvs. Ei vă vor ghida prin noul site web, vor captura orice modificări și feedback pe care le puteți avea și vă vor arăta cum să publicați.

Vă puteți publica site-ul web sau îl vom publica noi. După ce site-ul dvs. este disponibil, puteți face personal modificări sau puteți lucra cu echipa noastră de experți care le vor face pentru dvs.

De ce să investești în servicii profesionale de web design?

Dacă nu sunteți sigur de valoarea serviciilor profesionale de design web, trebuie să luați în considerare mai mulți factori. De exemplu, puteți crește ratele de conversie, competitivitatea și clasarea în căutare. Toate sunt rezultate care ar putea avea un impact direct și pozitiv asupra profiturilor, cotei de piață și creșterii dvs.

Crearea unui site web poate fi un proces complex, care necesita cunostinte de design si programare web. O solutie pentru acest lucru ar fi sa apelati la o agentie de web design. Acestea au in echipa lor profesionisti cu experienta in creatia si realizarea de site-uri web, inclusiv site-uri de prezentare, magazine online si alte tipuri de site-uri. Agentiile de web design pot oferi servicii personalizate de creare site, in functie de nevoile si cerintele clientului, astfel incat sa se obtina un site web functional si atractiv, care sa fie optimizat pentru performanta si sa se bucure de o vizibilitate buna in motoarele de cautare.

Realizarea unui site de prezentare poate fi un pas important in dezvoltarea afacerii dvs. Acesta poate fi utilizat pentru a prezenta produsele sau serviciile oferite, precum si pentru a oferi informatii detaliate despre afacere si pentru a stabili o legatura cu clientii potentiali. Un site de prezentare bine proiectat si optimizat poate contribui la cresterea vizibilitatii afacerii si la cresterea numarului de clienti.

Un magazin online poate fi un instrument valoros pentru afaceri, deoarece permite clientilor sa achizitioneze produse sau servicii direct prin intermediul site-ului web. Realizarea unui magazin online necesita cunostinte specializate in design, programare web si marketing online, astfel incat sa se asigure ca site-ul este functional, usor de utilizat si optimizat pentru performanta in motoarele de cautare. O agentie de web design poate oferi servicii personalizate de realizare magazin online, astfel incat sa se obtina un site web cu performanta ridicata, care sa ajute la cresterea afacerii.

Vrei o oferta personalizata?