Ce este optimizarea seo ?

SEO înseamnă „optimizare pentru motoarele de căutare”. În termeni simpli, înseamnă procesul de îmbunătățire a site-ului tău pentru a-i crește vizibilitatea atunci când oamenii caută produse sau servicii legate de afacerea ta în Google, Bing și alte motoare de căutare. Cu cât paginile tale au o vizibilitate mai bună în rezultatele căutării, cu atât este mai probabil să atragi atenția și să atragi clienți potențiali și existenți către afacerea ta.

optimizare seo
 • Cercetare si analiza cuvintelor cheie
 • Optimizare on-page
 • Creare si optimizare continut
 • Construire link-uri
 • SEO tehnic
 • Optimizare pentru dispozitivele mobile
 • SEO Local
 • Raportare si analiza

Cum functioneaza SEO ?

Motoarele de căutare precum Google și Bing folosesc roboți pentru a accesa cu crawlere paginile de pe web, mergând de la un site la altul, colectând informații despre acele pagini și plasându-le într-un index. Gândiți-vă la index ca la o bibliotecă uriașă în care un bibliotecar poate scoate o carte (sau o pagină web) pentru a vă ajuta să găsiți exact ceea ce căutați în acel moment.

În continuare, algoritmii analizează paginile din index, ținând cont de sute de factori de clasare sau semnale, pentru a determina paginile de ordine care ar trebui să apară în rezultatele căutării pentru o anumită interogare. În analogia bibliotecii noastre, bibliotecarul a citit fiecare carte din bibliotecă și vă poate spune exact care dintre ele va avea răspunsurile la întrebările dvs.

Cercetare cuvinte cheie si analiza datelor

Când vine vorba de o strategie SEO pentru Europa, există trei factori principali care intră în joc: tehnică, conținut și backlink. Prin aplicarea acestor trei „piloni ai performanței online”, vă putem consolida în mod substanțial clasamentul online. Începem cu adunarea datelor despre țara sau țările dvs. țintă. Prin cercetarea cuvintelor cheie, determinăm care cuvinte cheie au cel mai mare volum de căutare și, prin urmare, oferim cele mai interesante perspective pentru compania dumneavoastră.

Utilizând datele din Google Search Console, găsim cuvintele cheie pentru care oferiți deja o performanță excelentă. De asemenea, vom arunca o privire asupra cuvintelor cheie mai slabe. Făcând astfel un inventar, le putem îmbunătăți pe cele mai slabe și amplifica succesul celor bune. Dacă este necesar, putem crea și cazuri de afaceri. Într-un astfel de caz, putem determina în mod adecvat care poziții ale cuvintelor cheie numărul unu vor fi relevante pentru compania dvs., ceea ce va îmbunătăți considerabil traficul și va crește veniturile.

Audit tehnic seo - gratuit

După ce am adunat suficiente date, vom începe să vă optimizăm platforma. Vom începe întotdeauna lucrurile cu un audit SEO. Rețineți că auditul nostru SEO nu este doar un raport standard de la un instrument de analiză obscur. Raportul nostru va produce fapte concrete, date și, cel mai important: îmbunătățiri în ceea ce privește site-ul dvs. Auditul ia în considerare lucruri precum structura site-ului, structura legăturilor, viteza site-ului, datele structurate, densitatea cuvintelor cheie și așa mai departe. Ulterior vom face și un plan de implementare. Este posibil ca Seeders să implementeze rezultatele acestor rapoarte pentru dvs., dar puteți alege să le implementați și dvs.

  Nume

  Cum vrei sa te contactam?

  Servicii